ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  
 
 
 
 
 
 
Έμπρακτα και με Αλληλεγγύη δίπλα στα καινοτόμα μυαλά της ομάδας Nestfold και στον ευφυή ανθρωπισμό τους.... 26-05-2017
 
διαβάστε περισσότερα
 
Συνέδριο Θεοχάρους, ΕΛΚ και Πανεπιστημίου Kadir Has - Μελλοντική Διεύρυνση:Προς τα πού βαδίζει η Τουρκία;
Ημερομηνία: 09-05-2012

 

Δελτίο Τύπου

από το Γραφείο της Ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ-ΕΛΚ

Ελένης Θεοχάρους

 

Βρυξέλλες, 09 Μαΐου 2012

 Κωνσταντινούπολη: Συνέδριο Θεοχάρους, ΕΛΚ και Πανεπιστημίου Kadir Has   

Μελλοντική   Διεύρυνση:Προς τα πού βαδίζει η Τουρκία;

Συμμετοχή ευρωβουλευτών και πανεπιστημιακών 

Η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ–ΕΛΚ Δρ. Ελένη Θεοχάρους και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σε συνεργασία με το Kadir Has University διοργανώνουν στην Κωνσταντινούπολη εκδήλωση με τίτλο "TURKEY ON THE EUROPEAN DOORSTEP" ("Η Τουρκία στο κατώφλι της ΕΕ"), με αφορμή την πρόσφατη έκδοση του ομώνυμου βιβλίου EURODIALOGUE (Journal of International Relations, European, Economic and Social Studies) και στο γενικότερο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα της Ευρώπης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 11 Μαΐου από τις 9.30 μέχρι τις 13.30 στο Kadir Has University, στην αίθουσα διαλέξεων «Fener Hall» και θα απαρτίζεται από δύο θεματικές ενότητες: α) The State of the Union: Recovery or Further Turmoil ("Η κατάσταση της Ένωσης: Ανάκαμψη ή περαιτέρω αναταραχή;") με συντονίστρια την Δρ. Θεοχάρους, και β) Future Enlargement: Whither Turkey? ("Μελλοντική διεύρυνση: Προς τα πού βαδίζει η Τουρκία;").

Πέραν της Κύπριας Ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ-ΕΛΚ Δρ. Ελένη Θεοχάρους, στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Βρετανός Ευρωβουλευτής κ. Geoffrey Van Orden, Αντιπρόεδρος της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, ο κ. Joost Lagendijk, πρώην Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Τουρκίας-ΕΕ, ο Τούρκος Πρέσβης κ. Onur Oymen, πρώην βουλευτής της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και άλλες διακεκριμένες προσωπικότητες της πολιτικής και ακαδημαϊκής ζωής της Ευρώπης και της Τουρκίας.

 

 
 
 
  Αναζητηση
     
      ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ: