ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  
 
 
 
 
 
 
Συγκρότηση Ανθρωπιστικής Δύναμης Άμεσης Επέμβασης... 11-07-2012
 
διαβάστε περισσότερα
 
Θεοχάρους: Δώσαμε μάχες για την αυτοδιάθεση αλλά δεν δικαιωθήκαμε
Ημερομηνία: 04-06-2015

Δελτίο Τύπου

από το Γραφείο της Ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ-ΕΛΚ

Ελένης Θεοχάρους

 

Βρυξέλλες, 3 Ιουνίου 2015

Διεθνές Συνέδριο για τις συγκρούσεις και την αυτοδιάθεση 

Θεοχάρους: Δώσαμε μάχες για την  αυτοδιάθεση αλλά δεν δικαιωθήκαμε.  

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του συνεδρίου, για να εφαρμοστεί το δίκαιο θα πρέπει να συνοδεύεται από τους κανόνες των διεθνών σχέσεων και της ισχύος  

Διεθνές Συνέδριο πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες, εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με κύρια διοργανώτρια και ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή Δρα. Ελένη Θεοχάρους και με την συμμετοχή της  Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για Δικαιοσύνη και Δημοκρατία. Το Συνέδριο έφερε τον τίτλο: «Συγκρούσεις και το δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης».

Ομιλητές στο Συνέδριο ήσαν οι: Δρ. Andrzej Zieba, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Jagellonian  της Κρακοβίας,   με  θέμα  "Η Ιστορική Πτυχή της Σύγκρουσης στον Καύκασο»,   Δρ. Γιάννος Χαραλαμπίδης,  Πρόεδρος Ledra College, με θέμα "Οι δομές της Σύγκρουσης και το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης", Δρ. Χavier Follebouckt, Καθηγητής του Πανεπιστημίου  Louvain la Neuve, με θέμα "Η διευθέτηση των Συγκρούσεων"  και Δρ.  Ohannes  Geukjian του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού, με θέμα  "Οι Νομικές Πτυχές της Σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια εδώ

 
 
 
  Αναζητηση
     
      ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ: